Open Dag 2014 op zondag 26 oktober 2014

Op zondag 26 oktober 2014 houdt de Aikido Centrum Rotterdam dojo haar jaarlijkse Open Dag met daarbij geheel vrijblijvend een open training voor geïnteresseerden die kennis met het Aikido willen maken.

De Open Dag 2014 start zondag 26 oktober 2014 om 10.00 uur en duurt tot 12.30 uur waar iedere geïnteresseerde zonder enige verplichting kosteloos en vrijblijvend kan deelnemen aan de open training. Aangezien de Aikido filosofie staat voor openheid kan iedereen die de Open Dag bezoekt uiteraard geheel zelf bepalen op welke tijdstip je de dojo (oefenruimte) binnenloopt en of hij/zij meedoet of gewoon komt kijken. Beide dojohouders, i.e. Sachien Raghoe en Vincent Araque, zijn natuurlijk aanwezig om al je vragen te beantwoorden, maar ook Peter Buijsman, de leraar van de kindergroep.

Dojohouder Sachien Raghoe (5e dan Aikikai) traint met boken (eikenhouten oefenzwaard)

Fotografie & copyright: 023Aikido

Wil je ervaren hoe om te gaan met externe positieve en/of negatieve druk? Of aan je zelfvertrouwen werken? Of gewoon een effectieve zelfverdedigingskunst leren? Dan is Aikido een elegante doch effectieve wijze om op je eigen tempo een martial art te leren en tegelijkertijd aan je eigen mentale en fysieke ontwikkeling te werken. We zien je daarom graag op de Open Dag 2014!

#Aikido #Rotterdam #OpenDag #zelfverdediging #Molenlaankwartier #Hillegersberg

No Comments Yet.

Leave a comment