3e Aikido Insight magazine (Herfst 2011 | Autumn 2011) uitgebracht!

Op 2 januari 2012 is de 3e Aikido Insight magazine (editie Herfst 2011 | Autumn 2011) uitgebracht met aantal interessante interviews en fotoreportages!

De magazine bevat o.a. een exclusief en uitgebreid interview met Hiroshi Ikeda shihan (Boulder Aikikai, USA), Niki Lemmens van de Dutch Aikikai Foundation en Joost van Straaten van Itokan over Shohei-juku Aikido (zoals ontwikkelt door Morito Suganuma shihan).

Fotoreportages met exclusieve foto´s zijn er van het Aikido Nederland evenement op 23 oktober 2011 ’50 jaar Aikido in Nederland’ met een begeleidende tekst van Wilko Vriesman en van Kenji Shimizu shihan, de grondlegger van het Tendo-ryu Aikido.

img4f183c3c11650

Zoals de lezers van het Aikido Insight team gewend is heeft men zich wederom het uiterste best gedaan om Aikido, fotografie en vormgeving te combineren tot een mooi en uniek geheel wat de moeite waard blijft om te lezen en om aan je collectie toe te voegen.

De magazine is net als bij editie Spring 2010 en Winter 2011 in de engelse taal geschreven en meer informatie over de magazine en hoe de nieuwe uitgave te bestellen is te verkrijgen via www.aikidoinsight.nl . Op de website kan je tevens een gratis sample van de nieuwe magazine downloaden om alvast een indruk te krijgen!

No Comments Yet.

Leave a comment