Aikido Centrum Hellevoetsluis start op woensdag 9-1-2013

Op woensdag 9-1-2013 start de nieuwe lijn Tissier dojo in regio Rotterdam o.l.v. Richard Koning (2e dan Aikikai) namenlijk: Aikido Centrum Hellevoetsluis, www.aikido-hellevoetsluis.nl . De dojo versterkt de presentie van het Aikikai Aikido in de lijn Tissier in de regio Rotterdam – de Aikikai Rotterdam – waarin ´Aikido Centrum Rotterdam´ de regio-dojo is.

Met de start van Aikido Centrum Hellevoetsluis kunnen we het Aikikai Aikido in de lijn Tissier onder meer geinteresseerden brengen en Aikido-beoefenaars uit ´Aikido Centrum Schiedam´ en ´Aikido Centrum Rotterdam´ wederom een extra gelegenheid bieden om effectief Aikido te beoefenen/trainen.

Richard Koning heeft met Aikido Centrum Schiedam aangetoond een nieuwe groep Aikido-beoefenaars op te leiden binnen een omgeving waar al meerdere malen is getracht Aikido te geven en dit niet goed van de grond is gekomen. We zijn er van overtuigd dat Richard met deze kwaliteiten in staat is om in Hellevoetsluis een goede en enthousiaste groep Aikido-beoefenaars op te leiden. We wensen hem daar veel succes toe en zullen hem vanuit Aikido Centrum Rotterdam hierin ondersteunen.

Voor meer informatie: zie de website van Aikido Centrum Hellevoetsluis, www.aikido-hellevoetsluis.nl .

No Comments Yet.

Leave a comment