Aikido Centrum Rotterdam verzorgt management workshop Aikido bij Kloet Onderhoud

Op woensdag 11 januari 2012 hebben Richard Koning en Sachien Raghoe namens Aikido Centrum Rotterdam een workshop Aikido verzorgd voor 17 managers en directieleden bij Kloet Onderhoud, een groot vastgoedonderhoud- en projectinrichtingsbedrijf in Vlaardingen, www.kloetonderhoud.nl .

Tijdens de workshop is op basis van de Aikido filosofie en principes fysiek gewerkt om de connectie te maken met de dagelijkse praktijk van deze leidinggevenden. De kerngedachte die als rode draad door de workshop liep was het ‘positief denken’ en om hiermee vervolgens ook de omgeving in je directe beïnvloedingsgebied met name positief te beïnvloeden. Tijdens dit bewustwordingsproces zijn enkele handvatten geboden om van een situatie van ongewilde ‘intrinsieke weerstand’ naar één van ‘ intrinsieke rust’ te komen.

De hechte groep was zeer gemotiveerd en enthousiast om het Aikido te leren kennen waardoor Richard en Sachien de positieve flow van de groep konden oppakken en gedurende de gehele workshop konden voortzetten. Na afloop werden beide heren opgenomen in de ‘familie’ met het verzoek deel te nemen aan het diner, waar we met een groot aantal personen uitgebreid verder hebben gesproken over het mooie bedrijf en (natuurlijk) … Aikido.

No Comments Yet.

Leave a comment