Aikido demonstratie @ Rudolf Steiner school

Op zondag 27 maart 2011 heeft Aikido Centrum Rotterdam een korte Aikido demonstratie verzorgd in de Rudolf Steiner school in Rotterdam. Dit werd gedaan tijdens een middag waarin de leerlingen van de school aan elkaar en aan de ouders toneelstukjes en liedjes presenteerden.

Barend Koekkoek die wekelijks in de kinder- en jeugdgroep traint had zijn leraar, Peter Buijsman, gevraagd om aan de demo mee te werken. Hij heeft zelf veel plezier in het Aikido en bovendien had hij de middag mee georganiseerd ten bate van Unicef. Kortom; een initiatief van deze jongen, waar Peter Buijsman namens Aikido Centrum Rotterdam graag aan mee wilde werken.

In tien minuten tijd hebben Barend en Peter – na een korte uitleg – een aantal onderdelen van het Aikido aan het publiek laten zien: de warming up, technieken op de knieën (suwari waza) en staande technieken (tachi waza). De kinderen en ouders uit het publiek keken aandachtig toe en veel mensen hebben uit belangstelling voor het Aikido een informatiefolder meegenomen.

Aikido_Centrum_Rotterdam_demo_27mrt_jeugdlid

No Comments Yet.

Leave a comment