Aikido Insight Magazine: een blad met een brede kijk op Aikido in Nederland

In Mei 2010 is na veel inzet en inspanning de 1e uitgave van de aikidomagazine “Aikido Insight” gelanceerd. De Aikido Insight Magazine is een gedrukte magazine (in de engelse taal), welke op een unieke wijze aikido, fotografie en vormgeving combineert tot een informatiebron die aikidoka een dieper inzicht moet geven in de mooie en diepgaande wereld van het aikido. De magazine heeft zich tot doel gesteld om al het aikido zoals deze op dit moment over geheel de wereld wordt beoefend in beeld te brengen en interviews met een kwalitatief hoog informatiewaarde te publiceren.

De 1e uitgave (een themanummer) staat geheel in het licht van de nieuwe Nederlandse aikidofederatie ‘Aikido Nederland’ en het hiermee gekoppelde bezoek van Doshu Moriteru Ueshiba aan Nederland in November 2009. In de magazine vindt je een exclusief interview met de Doshu, maar ook met Peter Goldsbury en Wilko Vriesman sensei over hun visie over de ontwikkelingen van het aikido in Nederland.

Interesse in de 1e uitgave en mogelijke uitgaves van de Aikido Insight Magazine? Stuur dan een email naar contact(at)aikidoinsight.nl; graag (at) vervangen door een @ bij het sturen van een email, bij voorbaat dank.

No Comments Yet.

Leave a comment