Aikido Rotterdam @ Bredeschool Duo2002

Op donderdag 4 maart 2010 zijn Richard Koning (2e dan Aikikai) en Sachien Raghoe (4e dan Aikikai) namens Aikido Centrum Rotterdam in kader van de Bredeschool Rotterdam gestart met aikidolessen aan de leerlingen van groep 6B van de openbare basisschool Duo 2002 op locatie Kasteel Spangen.

Inmiddels zijn er 4 aikidolessen gegeven en zowel de basisschool als beide aikidoleraren merken dat de dynamiek van de groep alsmede de mentaliteit/het gedrag van een groot aantal leerlingen is veranderd t.o.v. de eerste les. We zijn ook overtuigd dat we, ondanks de korte contactmomenten met de groep, een bijdrage kunnen leveren aan de normen en waarden van de groep.

Onlangs is er een stuk in de Rotterdamse weekkrant Havenloods Noord d.d. 31-3-2010 gepubliceerd in relatie tot het aikido bij Bredeschool Duo2002. Hieronder een impressie van het stuk:

richard-haveloods-klein

Op de foto is Richard Koning een leerling aan het helpen bij het achterwaarts valbreken. Het artikel in de weekkrant Havenloods is ook na te lezen op pagina´s 2 en 3 van de volgende link: http://www.deweekkrant.nl/pdfarchief/viewer?archive=20767

No Comments Yet.

Leave a comment