Eerste examens kinder- en jeugdgroep

Op vrijdagavond 4 juni 2010 werden bij Aikido Centrum Rotterdam voor het eerst examens afgenomen bij 6 kinderen uit de kinder- en jeugdgroep die op 1 oktober 2009 o.l.v. Peter Buijsman is gestart.

De examencommissie werd gevormd door de dojohouders: Jeroen Metz, Vincent Araque en Sachien Raghoe. De examens zelf werden afgenomen door Peter, die in 2 sessies de leerlingen om de beurt bevraagde op hetgeen ze in dit eerste half jaar hadden geleerd aan basisvaardigheden en basistechnieken.

Alle examenkandidaten zijn geslaagd! Fenris en Tamas slaagden voor de 10e kyu; Renée, Jasmine, Pieter en Berend slaagden voor de 13e kyu. Gefeliciteerd daarmee! Allen kregen een diploma met de behaalde kyugraad. Ieder kreeg bij de overhandiging daarvan een kort persoonlijk woord van hun eigen leraar.

100604_examens_ACR_jeugd

Het was een leerzaam examen voor de deelnemers, voor de overige kinderen en voor de leraar. Een examen geeft zicht op waar de leerpunten liggen voor de kinderen, maar ook voor de leraar. Het examen geeft inzicht te krijgen in sterke punten en in verbeterpunten. Dit levert input voor het verder werken aan de persoonlijke vorderingen van de leerlingen, maar ook voor het verder verbeteren van de kwaliteit van de lessen door de leraar.

Na de zomerstop zal Aikido Centrum Rotterdam opnieuw met veel plezier de lessen voor een inmiddels tot 9 kinderen uitgegroeide groep verzorgen.

Fotografie: Rene Blom, Sachien Raghoe
van nieuwe graad!

No Comments Yet.

Leave a comment