Openingsstage seizoen 2011-2012 o.l.v. Wilko Vriesman

Op 25 september 2011 heeft Aikido Centrum Rotterdam het aikidoseizoen 2011-2012 conform traditie geopend met een Open dag gecombineerd met een stage van DAF technisch directeur Wilko Vriesman en leraar bij Aikido Centrum Rotterdam.

Tijdens de stage legde Wilko de focus op het constructie werk in de lijn Tissier en maakte hij de les zeer toegankelijk voor alle niveaus en leeftijden. Vanuit de eigen kinder- en jeugdgroep waren er een aantal kinderen naar de stage toe gekomen en in de groep volwassenen waren naast een 7-tal aikidoka van Aikido Centrum Bergen op Zoom van dojohouder Abdelkader Bernameur ook aikidoka uit regio Amsterdam en Den Haag aanwezig.

In totaal was de groep 27 man groot en de werksfeer op de mat was goed, waarin de aanwezige kinderen goed door de volwassenen in de groep werden betrokken. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde stage en opening van het nieuwe aikidoseizoen, waar we met het gehele lerarenteam alle aikidoka wederom gaan uitdagen hun grenzen op aikidovlak te verruimen en persoonlijke groei zoals gewoonlijk gaan stimuleren.

110925 ACR Stage WVriesman

Fotografie: Jan van Lierop/Karin

No Comments Yet.

Leave a comment