Stage Satomi Ishikawa op 28 maart 2010

Op zondag 28 maart 2010 heeft Satomi Ishikawa (2e dan Aikikai) een zeer energieke en constructieve stage verzorgd bij Aikido Centrum Rotterdam.

Zoals verwacht was een grote groep leden uit de eigen dojo aanwezig alsmede een gast aikidoka uit de regio Rotterdam. Benoemswaardig is de enthousiasme van onze kinder- en jeugdleden die tijdens de stage zichtbaar present waren en de volledige 2,5 uur goed mee deden (Renee, Tamas en Venris).

groep 28mrt2010

Gezien de focus op ‘licht werken’ binnen Aikido Centrum Rotterdam heeft Satomi iedereen duidelijk laten zien en voelen, dat goed en effectief aikido helemaal niets te maken heeft met kracht en je postuur. Tevens wist ze dit goed te combineren met constructie werk (basis), wat voor de aanwezige aikidoka een goede eye-opener was en een stimulans is om niet terug te vallen op hun kracht maar meer op basis van de principes binnen lijn Tissier te gaan werken.

We zijn als dojo zeer content met de hoge kwaliteit en intensiteit van de stage, dat we Satomi het volgend seizoen ook zullen vragen om een stage te verzorgen.

Fotografie: Jan van Lierop, Rene Blom

No Comments Yet.

Leave a comment