Start Aikido Centrum Schiedam!

Richard Koning (2e dan Aikikai – lijn Tissier) is onlangs gestart met zijn nieuwe dojo: Aikido Centrum Schiedam! Op de dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur zal Richard zijn les verzorgen in de dojo (oefenruimte) in Ped´s Sports Centre. Richard heeft sinds 2005 leservaring met kinderen, jeugd en volwassenen en bezit de Aikido Nederland rijkserkende lerarenbevoegdheid op niveau 3 (Aikidoleraar).

Sinds 2010 verzorgt Richard Koning maatschappelijke Aikido workshops, clinics en projecten op basisscholen en het voorgezet onderwijs (in samenwerking met Sachien Raghoe) in regio Rotterdam. Daarnaast heeft Richard een eigen netwerk in het bedrijfsleven waar hij regelmatig Business Aikido workshops verzorgt met thema´s zoals o.a. conflicthantering, zelfvertrouwen en teambuilding.

In de regio Rotterdam (Aikikai Rotterdam) zijn Aikido Centrum Schiedam en Aikido Centrum Rotterdam dojo´s die nauw met elkaar samenwerken en het Aikikai Aikido in de lijn Tissier onderwijzen. Aikido Centrum Rotterdam steunt Richard volledig met het zetten van deze nieuwe stap in zijn Aikido ontwikkeling en wenst hem veel succes met zijn dojo toe!

Voor meer informatie over Aikido Centrum Schiedam zie www.aikidoschiedam.nl en/of de folder.

No Comments Yet.

Leave a comment