Workshop Aikido bij RIBW Fonteynenburg

Op donderdag 30 augustus 2012 hebben Richard Koning (dojohouder Aikido Centrum Schiedam, aikidoschiedam.nl) en Sachien Raghoe (dojohouder Aikido Centrum Rotterdam) een Aikido workshop/bedrijfstraining verzorgd bij RIBW Fonteynenburg. Deze organisatie biedt professionele begeleiding, huisvesting en verzorging aan mensen met psychiatrische problemen die de aansluiting met de hedendaagse samenleving kwijt zijn.

In nauw overleg met de organisatie hebben Richard en Sachien specifieke Aikido principes toegepast met als doel het herkennen van je eigen Comfort Zone en die van je gesprekspartner om zo een conditie te creëren die voor beide partijen als constructief/productief kan worden ervaren.

img5081855b23a41

De groep was erg enthousiast en omarmde de Aikido oefeningen zeer positief wat leidde tot een zeer open houding naar elkaar toe en – niet te vergeten – een geweldige sfeer waar iedereen zich heel prettig bij voelde. Na afloop gaf RIBW Fonteynenburg aan erg tevreden te zijn met de invulling van de workshop en Richard en Sachien kunnen terugkijken op een mooie workshop, waar de groep op mentaal niveau heeft kennisgemaakt met Aikido en de toepassingen hiervan om het “kwaliteit van leven” te verhogen.

img5081854a0fe41

Fotografie: Sachien Raghoe

No Comments Yet.

Leave a comment